Ik als merk
Aspirant-lid
Home   Clienten   Werkgevers   Traject   Wie ben ik   Contact opnemen   Aanbevelingen   Advies 45+   Privacy (AVG)  
vakjesvakjesvakjes

Vorige pagina

Gratis ontwikkeladvies voor 45 plussers

Volgende pagina
Het ministerie van Sociale zaken en werkgelegenheid stelt subsidie beschikbaar voor ontwikkeladvies 45 plussers.

De Nederlandse arbeidsmarkt verandert. De AOW-leeftijd gaat omhoog, er worden steeds andere eisen aan werknemers gesteld, bepaalde banen verdwijnen en nieuwe banen komen. Dit vraagt nogal wat flexibiliteit van werkgevers en vooral werknemers.
45 plussers hebben vaak een eenzijdig arbeidsverleden met werk specifieke kennis. Op het moment dat zij hun werk niet meer in de huidige vorm kunnen uitvoeren, kan dit problemen geven.

Om 45 plussers de regie over hun eigen loopbaan te geven is het belangrijk dat ze voor die tijd nadenken over een eventuele volgende loopbaanstap. Wil ik bij dit bedrijf blijven werken? Wil ik deze functie houden? Wat heb ik in huis voor een volgende stap? Wat zou ik kunnen en willen ontwikkelen? zijn een paar van de vragen die in dit traject beantwoord kunnen worden.
Het traject bestaat uit minimaal 4 bijeenkomsten van een uur. Na afloop krijg je een verslag met daarin jouw vaardigheden en competenties en welke vervolgstappen je kunt nemen.

Doelgroep
Administratief en secretarieel personeel, assistenten en managementassistenten, cateringmedewerkers, verkoopmedewerkers, medewerkers logistieke centra detailhandel, gemeente ambtenaren werkzaam bij burger en publiekszaken, buitengewoon opsporingsambtenaren, toezichthouders en handhavers, schoonmakers, ambulancepersoneel en meldkamerpersoneel t.b.v. ambulancedienst, personeel in het primair onderwijs en personeel in het MBO.

Voorwaarden
45 jaar of ouder
Minimaal 12 uur per week aan het werk (mag ook als zzper)

Neem gerust contact met me op als je ge´nteresseerd bent en voor meer informatie  over de voorwaarden.
Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Wil je meer informatie? Bel mij op 06-22500117 of mail naar