Ik als merk
Lid NOLOC
Home   Clienten   Werkgevers   Traject   Wie ben ik   Contact opnemen   Aanbevelingen   Privacy (AVG)  
vakjesvakjesvakjes

Vorige pagina

Wie ben ik?

Volgende pagina

Wie ben ik?
Ik ben Saskia Roosen, eigenaar van het bedrijf 
‘Ik als merk’.  Toen ik in 2011 mijn baan kwijt raakte, was dat voor mij het moment om nieuwe kansen te vinden. De wereld lag voor mij open. Maar welke volgende stap ik wilde nemen, was voor mij nog niet duidelijk.

Een loopbaantraject heeft mij goed geholpen bij het maken van die keuze. 
Ik kreeg inzicht in waar ik goed in ben en wat ik belangrijk vind in mijn leven en in werk.

Mijn ideale baan: loopbaancoaching
De rode draad in mijn carrière was het begeleiden van mensen in het maken van hun eigen keuzes en het inzetten van hun eigen kwaliteiten. Dit heeft mij altijd erg geboeid. Hierdoor heb ik besloten dat het helpen van mensen met het vinden van een passende loopbaan een goede weg voor mij is. 

Opleiding
Loopbaancoaching combineert veel opgedane ervaringen met mijn visie op het vinden van een baan. Om over nog meer instrumenten te kunnen beschikken heb ik de opleiding tot loopbaancoach gevolgd. En uiteraard met plezier en succes afgerond. 

Internet en loopbaan
Gedurende mijn periode zonder werk, greep ik elke kans aan om mezelf te ontwikkelen. Ik zag de mogelijkheden die internet bood. Ik volgde trainingen over social media en het profileren van je zelf.

Ik heb daardoor veel meer mogelijkheden ontdekt over hoe mensen hun ideale baan kunnen vinden op internet. In het traject met mijn cliënten deel ik ook graag mijn ervaringen en kennis op het gebied van internet. Mijn cliënten en ik merken dat het werkt. 95% van mijn cliënten vinden dan ook hun ideale baan tijdens het loopbaantraject.

Mijn carrière in een notendop
Ik heb verschillende soorten loopbanen gehad. Jongerenwerk, artiestenmanagement, theatertechnicus, leidinggevende bij grote welzijnsorganisatie. Ik heb altijd veel voldoening gehad in deze banen. In mijn laatste functie heb ik veel sollicitatietrajecten uitgevoerd vanuit de werkgeverskant. Brieven gelezen, selectie gemaakt en gesprekken gevoerd. En nu komt alles samen in mijn eigen bedrijf voor loopbaancoaching.

Bel voor meer informatie 06-22500117 of mail naar

Saskia Roosen