Ik als merk
Aspirant-lid
Home   Clienten   Werkgevers   Traject   Wie ben ik   Contact opnemen   Aanbevelingen   Privacy (AVG)  
vakjesvakjesvakjes

Vorige pagina

Aanbevelingen

Volgende pagina
“Saskia zet je aan het denken en probeert je aan te zetten om vanuit je eigen kracht inzicht te krijgen in wat je wilt, waar je goed in bent. Ze heeft ook  leuke ideeën voor boeken betreft werk zoeken.”

“Met haar rustige uitstraling en eerlijke ongedwongen manier van werken, geeft ze voorbeelden vanuit de praktijk om een en ander duidelijk te krijgen.
Ik ben haar dankbaar dat ik een stap verder ben gekomen in mijn zoektocht naar werk.”

 “Saskia heeft met mij op een zeer persoonlijke wijze in een serie sessies inzichtelijk gemaakt waar mijn krachten liggen. Dit alles kan ik zeker gebruiken in mijn zoektocht naar een zinvolle invulling van mijn bestaan, of dat nu betaald- of vrijwilligerswerk zal zijn.”

“Na anderhalf jaar werkloosheid startte ik een loopbaantraject bij Saskia. Dat was een hele stap. Mijn vertrouwen was nog niet helemaal hersteld na een ingrijpend incident op de werkvloer van een aantal jaren geleden. De eerste opdracht in het traject maakte al dat ik afstand kon nemen van deze geschiedenis. Ik sluit niet uit dat het eerstvolgende sollicitatiegesprek hierdoor zo goed ging dat ik de baan kreeg.”

“Misschien een beetje maf om op je 59ste nog eens aan een loopbaantraject te beginnen. Veel was bekend en een herhaling van zetten. Toch heeft deze pas op de plaats me vooruitgeholpen.”

“Meteen na het eerste gesprek bij Saskia had ik al een baan. Doel bereikt, zou je zeggen. Toch was het fijn om na anderhalf jaar werkloosheid in de eerste periode bij mijn nieuwe werkgever een klankbord te hebben om de juiste balans te bepalen.”

“Voordat ik bij Saskia kwam had ik al 21 gesprekken gehad. Ik was inmiddels anderhalf jaar werkloos. Na het eerste gesprek met Saskia wist ik eindelijk wat ik in een sollicitatiegesprek wilde vertellen. In mijn eerstvolgende sollicitatiegesprek kon ik veel duidelijker antwoord geven op de vragen. En, ik werd meteen aangenomen!”


Bel voor meer informatie 06-22500117 of mail naar